• Декоративни елементи од стиропор

  Фасадни елементи за надворешно декорирање

 • Декоративни елементи од стиропор

  Елементи за внатрешно декорирање

 • Декоративни елементи од стиропор

  Столбови, капители и базиси

 • Калапи од стиропор

  Еднократни калапи и шалунзи

 • Спа елементи од стиропор

  Топли лежалки, клупи, фонтани, џакузи

 • Спа елементи од стиропор

  Топли лежалки, клупи, фонтани, џакузи

 • Реклами

  Изработка на Реклами во секакви форми и големини

 • Реклами

  Изработка на Реклами во секакви форми и големини

 • Реклами

  Изработка на Реклами во секакви форми и големини

 • Реклами

  Изработка на Реклами во секакви форми и големини

ЗА НАС

данте декор дооел

 

 

 


ДАНТЕ ДЕКОР ДООЕЛ е фирма која се занимава со обработка на стиропорни блокови за потребите на повеќе индустрии, а главно за градежната индустрија. Нашата компанија изработуба повеке од 1000 различни декоративни елементи и форми од стиропор како за надворешна така и за внатрешна употреба. Исто така изработуваме комплексни калапи и шалунзи од стиропор за еднократна употреба.

Процесот за добивање на готовиот производ е комплетно компјутеризиран и се одвива во неколку фази, од 2D-3D дизајн на баранинот производ па се до негова изработка на CNC машини.

 

КОНТАКТ

 • Тел:: 070 249 662
 • Email: info@dante.mk
 • Адреса: Ул. Тодор Чангов 41 бр.9 1000 Скопје